Truckersdag Spakenburg
Nieuws (Home) Vrijwaring De route
T Hip Hop ruckersdag
R Hip Hop egie
U Hip Hop it 't verleden
C Hip Hop hauffeurs
K Hip Hop ontact
E Hip Hop en fotoboek
R egistratie
S Hip Hop ponsors
D Hip Hop eelnemers
A Hip Hop genda
G Hip Hop astenboek

Chauffeurs

Chauffeurs die een Deelnameformulier Truckrun nodig hebben voor hun rijtijden verantwoording, kunnen hier een formulier invullen, dan zorgen wij dat het formulier klaarligt op de Truckersdag.

Natuurlijk is er geen Truckersdag zonder trucks met hun chauffeurs! Het is altijd weer fantastisch om te zien dat de chauffeurs vaak net zoveel plezier beleven aan de Truckersdag als de deelnemers.

Chauffeurs kunnen zich niet aanmelden via deze website. Wij schrijven zelf altijd de bedrijven aan die deelnemen. Via een inschrijfformulier dat meegestuurd wordt kunnen de chauffeurs zich inschrijven. Omdat we van de gemeente vergunning krijgen voor een maximaal aantal trucks, geven we ook per bedrijf aan hoeveel er mee kunnen rijden. Deze inschrijvingen dient uiterlijk 1 week voor de Truckersdag binnen te zijn om de lijst in te kunnen delen. Bedrijven kunnen de lijst via E-mail naar Emma sturen.

Mocht je als chauffeur niet voor een bedrijf werken dat op onze lijst staat, en je wilt toch graag meerijden, neem dan even contact met ons op. We gaan dan eens kijken wat de mogelijkheden zijn.

De hal waarin we de Truckersdag vieren ligt aan de Metaalweg, dit is op het industrieterrein de Haarbrug. Op de Truckersdag Rijden alle trucks via de oostelijke randweg het industrieterrein op. Direct aan het begin worden ze opgewacht door onze vrijwilligers die de eerste chauffeur van elk bedrijf een envelop meegeeft met daarin keycords met nummers voor hemzelf en al zijn collega's. Let op: dit jaar staan de namen van de chauffeurs ook weer op de badges! Onze parkeerwachten sorteren de trucks in de juiste straat zodat de bedrijven bij elkaar staan. Deelnemers die slecht ter been zijn worden zoveel mogelijk ingedeeld in de wagens die het dichtst bij de hal staan.

Alle Chauffeurs verzamelen zich in de hal waar koffie, thee en wat lekkers klaar staat. Vaak vindt je als chauffeur je deelnemer al doordat deze een kaartje met hetzelfde nummer in een andere kleur heeft. Sommige chauffeurs hebben 2 deelnemers of een deelnemer met begeleider. Aan het plafond van de hal hangen bordjes met nummers. Een kwartier voor de start verzoekt onze omroeper de deelnemers en de chauffeurs om onder het bordje met hun nummer te gaan staan zodat ze elkaar in ieder geval vinden. Als je als chauffeur geen deelnemer hebt, meldt je dan even bij de inschrijftafel, soms zijn deelnemers of chauffeurs op het laatste moment verhinderd en kunnen we een nieuwe combinatie maken. Na de kennismaking ga je met je deelnemer naar de truck en kan je lekker genieten van de rit die 2 uur duurt en eindigt bij de hal. De trucks stoppen met twee tegelijk voor de hal. Buiten de hal staan vrijwilligers om de deelnemers te helpen met uitstappen. Blijf dus zelf in de auto zitten! Als de deelnemers uitgestapt zijn, dan kan je de truck wegzetten en terug komen naar de hal. In de hal maken we er dan een gezellig feestje van met hapjes, drankjes, muziek en ander vermaak.

Nog even onze 'Tien geboden voor de chauffeurs':

1. Stop niet om foto's te laten maken. (dit kan bij het in-/uitstappen)
2. Laat onderweg geen deelnemers instappen.
3. Stop niet om een praatje te houden.
4. Stop niet om te plassen.
5. Blijf rechts rijden.
6. Blijf aansluiten.
7. Laat de deelnemers bij de ingang van de hal uitstappen
8. Blijf zelf achter het stuur zitten bij uitstappen van de deelnemers.
9. Parkeer je truck netjes na het uitstappen.
10. Volg de aanwijzingen van de motorrijders.

Bedenk dat we volgend jaar graag weer een vergunning krijgen voor de Truckersdag!

Als je nog vragen hebt, stuur ons dan gerust een E-mailtje. (zie Contact op deze WebSite)