Truckersdag Spakenburg
Nieuws (Home) De route
T Hip Hop ruckersdag
R Hip Hop egie
U Hip Hop it 't verleden
C Hip Hop hauffeurs
K Hip Hop ontact
E Hip Hop en fotoboek
R egistratie
S Hip Hop ponsors
D Hip Hop eelnemers
A Hip Hop genda
G Hip Hop astenboek

Deelnemers

Op de Truckersdag draait alles om de deelnemers. De Truckersdag is bedoeld voor de gehandicapten, langdurig zieken en kinderen van het speciaal onderwijs in Bunschoten Spakenburg en omgeving. Personen binnen deze doelgroep kunnen zich via de website inschrijven. Als je een E-mail adres invult, dan krijg je volgend jaar een uitnodiging van ons. Bovendien wordt je op de hoogte gehouden.

Wij schrijven op eigen initiatief diverse instellingen in de omgeving aan. Ook proberen we door artikelen in “De Bunschoter” geïnteresseerden te bereiken. Voor mensen die geen internet hebben wordt in de artikelen een telefoonnummer genoemd.

Op deze website onder Registratie vind je het inschrijfformulier voor de Truckersdag. Op het inschrijfformulier kan je bijzonderheden aangeven. We proberen altijd om rekening te houden speciale wensen zoals voorkeur voor een bepaalde chauffeur. Het laatste jaar was één van de chauffeurs zo populair dat er vier deelnemers bij hem in de truck wilden. Natuurlijk moeten we dan een andere oplossing verzinnen. Wij kennen inmiddels veel chauffeurs en hun trucks en weten dus meestal wel wat er mogelijk is.

Bij binnenkomst op de Truckersdag wordt iedereen ontvangen bij de aanmeldtafel. Deze staat altijd dicht bij de ingang. Als er een lange rij staat, neem dan rustig eerst een drankje of iets lekkers. Aan de aanmeldtafel krijg je een keycord met een kaartje eraan. Op het kaartje staat een nummer. Ergens in de hal loopt een chauffeur rond met hetzelfde nummer. Als je die toevallig tegenkomt, dan kan je vast kennis maken. Aan het plafond van de hal hangen bordjes met nummers erop. Als iedereen aangemeld is, dan zal onze omroeper de chauffeurs en de deelnemers die elkaar nog niet gevonden hebben vragen om onder het bordje met hun nummer te gaan staan. Zo vinden deelnemers en chauffeurs elkaar. Het kan gebeuren dat er geen chauffeur staat omdat deze er niet is of omdat er een foutje gemaakt is. Meldt je dan bij de aanmeldtafel. We zoeken een chauffeur die jou meeneemt. Gelukkig is dit altijd nog gelukt!

Daarna kun je lekker genieten van de rit die 2 uur duurt en eindigt bij de hal. In hal maken we er dan een gezellig feestje van met hapjes, drankjes, muziek en ander vermaak.

Als je nog vragen hebt, neem dan even contact met ons op.