Truckersdag Spakenburg

Nieuws (Home)
De route
T Hip Hop ruckersdag
R Hip Hop egie
U Hip Hop it 't verleden
C Hip Hop hauffeurs
K Hip Hop ontact
E Hip Hop en fotoboek
R egistratie
S Hip Hop ponsors
D Hip Hop eelnemers
A Hip Hop

genda

G Hip Hop astenboek

De Medewerkers

De organisator

De Truckersdag wordt georganiseerd door Emma de Caluwe met hulp van haar man Kees de Caluwe. Omdat veel mensen zich afvragen wie Emma is, is hiernaast een foto van Emma geplaatst, naast Henk van Expeditie Baas, die een cheque van sponsor TVM foundation in ontvangst neemt.

De Truckersdag loopt als een rode draad door het hele jaar heen. Emma is altijd bezig met het leggen van contacten, het organiseren van allerlei zaken en het bedenken van leuke dingen voor de grote dag. In mei begint het regelen van zaken als de locatie, vergunning en verzekering. In juli gaan de brieven eruit naar de sponsors en net na de zomervakantie worden de chauffeurs en deelnemers uitgenodigd om zich in te schrijven. Ondertussen worden veel sponsors persoonlijk bezocht om ze aan te moedigen om ook weer gul te geven. In de laatste maand staat elk vrij uurtje in het teken van de Truckersdag. Ook na de dag zelf wordt er nog van alles afgehandeld.

Vrijwilligers

Motortoerclub Buuten Nolletje

Op de dag voor de Truckersdag en op de dag zelf is er een grote groep vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. De hal wordt schoongemaakt, ingericht en versierd. Alle consumpties worden verzorgd en er is een grote club parkeerwachten om de trucks en het overige verkeer te regelen. Het konvooi wordt elk jaar weer begeleid door een groep enthousiaste motorrijders.

 

Webmaster

Deze website wordt bijgehouden door Kees